Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer trisuits voor dames en heren in onze webshop!

Geplaatst: 24 mei 2022

Bioracer trisuits helpen u bij het behalen van topprestaties!
Met meer dan 35 jaar ervaring in het produceren van teamkleding heeft Bioracer deze kennis toegepast bij de ontwikkeling van de beste trisuits op de markt. Elke triatleet zal bevestigen dat een functioneel pak met een perfecte pasvorm essentieel is bij het behalen van zijn of haar beste prestatie. Bioracer maakt bij de productie van trisuits uitsluitend gebruik van de beste stoffen, er wordt uiteraard niets aan het toeval overgelaten! De lichtgewicht materialen zijn ademend, sneldrogend, rekbaar en zacht genoeg om schuurplekken te voorkomen. De ritsen zijn tevens van de beste kwaliteit, het merk YKK staat wereldwijd bekend om haar sterke ritsen.
bioracer_speedwear_concept_trisuitbioracer_tri_suit_elite_womenbioracer_tri_suit_elite_women
Bioracer Trisuit Team voor mannen en vrouwen
Voor zowel mannen als vrouwen heeft Bioracer super snelle trisuits ontwikkeld. Het Bioracer trisuit team men en het Bioracer trisuit team women zijn geweldige pakken, gemaakt van sneldrogend TriForce lycra en voorzien van de beste YKK rits. Het heren model is leverbaar in een zwart/rode uitvoering en het dames model is verkrijgbaar in een neutrale grijs/zwarte uitvoering. Voor de kids is er uiteraard ook een mooi trisuit leverbaar, dit is het Bioracer junior trisuit.

Bioracer Trisuit Elite voor mannen en vrouwen
Voor atleten die op zoek zijn naar een nog iets professioneler trisuit zijn het Bioracer trisuit elite men en het Bioracer trisuit elite women de beste keuze. De rits zit bij deze wedstrijdpakken uiteraard op de rug zodat je hiermee kunt deelnemen aan wedstrijden tot op het hoogste niveau. Het Bioracer trisuit bathing women heeft geen rits en is dus erg praktisch in bepaalde specifieke omstandigheden. Al deze suits zijn gemaakt van 100% Hydrofobe stof, hiermee zijn de pakken 40% lichter en dus nog sneller! Het heren model is leverbaar in een neutrale grijs/zwarte uitvoering en het dames model is verkrijgbaar in een flamingo print uitvoering.
bioracer_tri_suit_team_womenbioracer_trisuit_team_menbioracer_trisuit_women_bathing
Bioracer Trisuit Speedwear Concept
Bent u op zoek naar een top kwaliteit heren trisuit met aero mouwtjes dan is het Bioracer trisuit speedwear concept men een zeer goede keuze. Dit pak is gemaakt van super snelle Speedsilk stof waardoor het suit zeer goed aansluit, de YKK rits zorgt ervoor dat het pak gemakkelijk aan en uit te trekken is. Zowel dit Speedwear Concept pak als alle eerdergenoemde pakken zijn uiteraard voorzien van een specifieke tri-zeem waardoor men de pakken kan gebruiken op alle onderdelen van de triatlon.

Waar kunt u Bioracer trisuits kopen?
Alle Bioracer trisuits hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn uiteraard verkrijgbaar in de Bioracer webshop van Maxipromo sportswear! U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel, onze mensen adviseren u graag over het complete assortiment van Bioracer!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257