Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer trisuits ontwerpen en bedrukken!

Geplaatst: 06 juli 2020

Bioracer is toonaangevend op het gebied van triatlonkleding
Wij zijn met ons merk Bioracer niet alleen marktleider op het gebied van custom made wielerkleding maar ook in de triatlonsport zijn wij een toonaangevende leverancier. Triatlons worden telkens populairder onder atleten en daarmee wordt ook de behoefte naar comfortabele, praktische en professionele triatlonkleding telkens groter. Trisuits, Tritops en trishorts moeten van topkwaliteit zijn om een optimale prestatie te kunnen behalen, door zowel de professionele atleet als ook de amateursporter! In samenwerking met de beste atleten ter wereld ontwikkelt Bioracer al vele jaren triatlonpakken en u kunt hiervan profiteren, de pakken die voor de professionels worden gemaakt zijn tevens voor u beschikbaar.

Wij ontwerpen Bioracer trisuits voor teams, verenigingen en bedrijven
Al vele jaren vinden sporters hun weg naar Maxipromo sportswear voor de beste custom made triatlonkleding ter wereld. Met ons merk Bioracer kunnen wij aan elke wens voldoen, wij leveren namelijk betaalbare kwaliteitskleding voor elk type sporter op elk niveau. Vraag bij ons een offerte aan en ontvang binnen een dag een interessant voorstel voor uw nieuwe teamwear. Wij maken alle ontwerpen in eigen huis en beschikken over de pasmaten van de diverse artikelen, wij verwerken uw wensen zeer snel zodat er geen tijd verloren gaat in het voortraject. Dit is uiteraard van belang als een snelle levering gewenst is! Bestel het populaire "Bioracer Tri team suit", het onovertroffen "Bioracer Tri Aquaracer suit of het multifunctionele "Bioracer Tri Aquaracer Bathing suit" vanaf kleine aantallen en met snelle levertijden bij Maxipromo sportswear!

Bestel wielerkleding of hardloopkleding op basis van het trisuit ontwerp
De meeste teams en verenigingen bestellen naast de triatlonkleding tevens wielerkleding en hardloopkleding in hetzelfde ontwerp, zo creƫer je een uniforme en herkenbare uitstraling. Voor het doorvoeren van het ontwerp rekenen wij bij Maxipromo sportswear geen extra kosten, deze nemen wij voor onze rekening. Om u een goed beeld te kunnen geven van het eindresultaat maken wij schitterende 3D visuals, zo weet u exact hoe de artikelen er uiteindelijk uit komen te zien. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook terecht op onze Bioracer triatlonkleding pagina.

Wij nodigen u graag uit in onze Bioracer showroom
Op onze locatie in Nunspeet bent u van harte welkom om alle Bioracer speedwear te komen bekijken, u kunt de materialen en pasvorm op deze manier zelf beoordelen. Wij werken het liefst op afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren om u alle artikelen te kunnen laten zien en om u optimaal te kunnen adviseren. Mail naar info@maxipromo.nl of bel naar 0341-258410.


257