Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer triatlonkleding, welke mogelijkheden zijn er?

Geplaatst: 05 september 2019

Bioracer heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld in de triatlonsport, Maxipromo sportswear levert inmiddels vele verenigingen en teams deze topkwaliteit. Bioracer biedt een brede keuze in triatlonkleding, voor elk niveau en voor in alle soorten omstandigheden. We hebben de belangrijkste artikelen voor je op een rij gezet.

Bioracer TRISUIT AQUARACER
De afgelopen jaren lag het accent vooral op het verbeteren van de aerodynamica van de trisuits. Zwemmen is namelijk een zeer belangrijk onderdeel tijdens de triatlon wedstrijd, vooral bij de Olympische afstand. Hoe sneller je zwemt, hoe groter de kans dat je bij de leidende groep zit. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van dit triatlon suit was om sneller te zijn bij het zwemonderdeel. Diverse professionele triatleten hebben een bijdrage geleverd tijdens de ontwikkeling van het Bioracer Rio Trisuit. Vooral de nieuwe FLOW stof en een verbeterde aerodynamische vorm hebben voor een sneller pak gezorgd. De FLOW stof is waterafstotend en dringt dus niet in de stof, de waterdruppels glijden er simpelweg af. De overgang van het zwemmen naar het lopen verloopt dus nog soepeler.

Bioracer TRISUIT TEAM 2.0 + zipper front/back
Dit trisuit is gemaakt met een comfortabele, anatomische snit en een deel van de broek is gemaakt van Aquaracer. Deze stof is hydrofoob behandeld, 40% lichter en is sneller droog dan een sport lycra met een vergelijkbare compressie. Dit Bioracer trisuit is geschikt voor zowel korte als lange afstanden, een goed allround pak dus! De short is afgewerkt met een silicone antislip, een geperforeerde trizeem en een zakje voor gelletjes op de rug. De bovenkant is gemaakt van Tri Force lycra dat zijn vorm goed behoudt na het zwemmen en de YKK rits kan volledig open of gesloten worden.

bioracer trisuits ontwerpen en bedrukken - maxipromo sportswear

Bioracer TRISUIT TEAM 2.0 SLEEVES
Dit is een aerodynamich en veelzijdig triathlonpak met mouwtjes. Het hoofdmateriaal is Aquaracer, een licht en waterafstotende stof dat extra veel compressie geeft. De halflange "Airstripe" mouwen zorgen voor een verbeterde aerodynamica tijdens het fietsen, wat zelfs 8-10W energie bespaart. Je kunt kiezen voor een YKK rits aan de voorzijde of aan de achterzijde en de "active seam" stiksels kunnen in elke richting uitrekken zodat een maximale bewegingsvrijheid gegarandeerd wordt. Het extra zakje op de rug dient om voedsel of kleine artikelen in op te bergen. Brede, elastische leggrippers op de uiteinden houden de broekspijpen comfortabel op zijn plaats.

Bioracer TRISHORT 2.0
De Bioracer trishort heeft een perfecte pasvorm en is gemaakt van Oxygène stof. Deze speciale stof is comfortabel, licht, anatomisch gesneden en is voorzien van een geperforeerd trizeem. De silicone antislip band houdt de short mooi op zijn plaats. Deze Bioracer short is geschikt voor korte en lange afstanden.

Bioracer TRITOP 2.0
De tritop heeft een lange rits aan de voorzijde en een handig zakje op de achterzijde, hierdoor is de tritop geschikt voor zowel korte- als lange afstanden. Het materiaal dat is toegepast is Aquaracer, een multi-dimensioneel elastisch weefsel dat op een natuurlijke wijze in alle richtingen rekt. Dit verzekert een maximale bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort. Een zacht retentiemechanisme creëert een bijzonder "second skin" effect. Het weefsel heeft een UV-beschermingsfactor van 50 en is zeer chloorbestendig, hierdoor is deze tritop 2.0 ideaal voor zwemmen in chloorwater en zomerse omstandigheden.

Bioracer TRITOP NEL 2.0
Deze lichte en ritsloze tritop Nel bestaat uit Coolmax Mesh en is de ideale keuze voor lange afstandsatleten tijdens extreem warme wedstrijden. NEL staat voor Natural Energy Lab, de warmste plaats op Hawaii tijdens de Ironman triatlon wedstrijd.

Bioracer triatlonkleding met bedrukking
Maxipromo sportswear is dé partner van Bioracer en wij leveren alle triatlonpakken volledig bedrukt met logo's en unieke designs. Wij maken de ontwerpen in eigen huis, wij beschikken over pasmaten en garanderen een snelle levertijd voor triatlonkleding. Alle standaard triatlon collectie kleding vind je uiteraard in onze Bioracer webshop!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257