Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer staat voor verantwoord ondernemen!

Geplaatst: 12 december 2022

Vandaag de dag maakt verantwoord ondernemen integraal deel uit van een bedrijfsstrategie. Het is tenslotte vanzelfsprekend dat ook bedrijven een verantwoordelijkheid hebben om te zorgen voor mensen en voor de planeet, daarom moeten we gezamenlijk werken aan een duurzame toekomst voor mens en planeet. Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen is Bioracer's norm voor wat betreft verantwoord ondernemen. In navolging van de Sustainable Development Goals uit de Verenigde Naties heeft Bioracer een actieplan opgesteld en alle duurzaamheidsdoelstellingen vermeld.

bioracer logo

Vrede
Bioracer is vastbesloten om een vredige omgeving te creëren. Bioracer vindt het belangrijk om gezond management te bevorderen, een goede dialoog tussen werkgever en werknemer tot stand te brengen en het duurzaamheidsbeleid te communiceren.

Mensen
Bioracer doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alle mensen hun potentieel in een gezonde omgeving kunnen vervullen. Dit is waarom Bioracer zich bezighoudt met armoedebestrijding en de algemene gezondheid en het welzijn op de werkplek bevordert. Om zo'n menselijk beleid te creëren, heeft Bioracer gezondheidsacties opgezet, zoals het stimuleren van fietsgebruik. Er wordt ook samengewerkt met scholen, bieden studenten stages en nemen deel aan trainingsprojecten binnen het bedrijf.

Voorspoed
Bioracer is vastbesloten om te zorgen voor een voorspoedig leven voor alle mensen en dat er rekening wordt gehouden met de natuur bij het streven naar economische, sociale en technologische vooruitgang. Het is Bioracer's missie om veiligheid en diversiteit op de werkplek te garanderen en om de vrijheid van religie te waarborgen.

Planeet
Bioracer is vastbesloten de planeet te beschermen tegen verval. Dit is waarom Bioracer duurzame consumptie en productie stimuleert, afval beheert en reduceert, productieprocessen optimaliseert, een duurzame levensstijl creëert, energie op rationele wijze gebruikt en acties onderneemt voor biodiversiteit.

Partnerschap
Bioracer is vastbesloten duurzame ontwikkeling te implementeren, op basis van een versterkte globale solidariteit. De focus ligt op de behoeften van iedereen en moedigen participatie aan onder alle belanghebbenden. Bij Bioracer wordt risicomanagement gepromoot om milieuproblemen proactief te voorkomen en om een evacuatieplan te optimaliseren. Bovendien wordt er samengewerkt met partners om armoede te bestrijden.


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257