Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer Spitfire wielerkleding voor heren!

Geplaatst: 11 mei 2020

Bioracer levert standaard collectiekleding voor heren onder de naam "Spitfire" en het assortiment is zeer breed te noemen. Voor deze fietskleding wordt gebruik gemaakt van de beste materialen om een optimaal comfort en pasvorm te kunnen garanderen, alleen het beste is goed genoeg! Hieronder hebben we enkele populaire Bioracer Spitfire heren artikelen op een rij gezet!

BIORACER SPITFIRE RACE PROVEN BIBSHORT
De Spitfire Race Proven korte bretelbroek behoort tot de standaard collectie en de pasvorm is afgeleid van de bekende Race proven bibshort uit de teamwear lijn. Deze Bioracer korte fietsbroek is werkelijk van topkwaliteit, hij is namelijk gemaakt van sterk ondersteunende lycra met een snit die gericht is op extra steun bij het rijden in een aero houding. De elastische bretels houden samen met de brede leggrippers de korte bretelbroek perfect in positie. Andere populaire fietsbroeken zijn de BIORACER SPITFIRE BIBSHORT VAPOR MEN PAD en de BIORACER SPITFIRE EPIC BIBSHORT.

BIORACER SPITFIRE JERSEY SS JUPITER
Kenmerkend voor dit shirt is de lycra die in twee richtingen rekt voor maximale bewegingsvrijheid en de scheurbestendige lycra raglanmouwen. Het achterpand is gemaakt van Lycra dat in één richting rekt voor een perfecte pasvorm. De coolmax zijkanten helpen om de lichaamswarmte af te voeren en het waterbestendige zakje met ritssluiting is zeer praktisch. De vernieuwde Bioracer Spitfire Jersey is een allround fietsshirt voor ritten onder gemiddelde omstandigheden. Als je op zoek bent naar een Bioracer jersey die alles heeft, dan is één van deze shirts je ideale keuze: BIORACER SPITFIRE JERSEY SS JUPITER, BIORACER SPITFIRE JERSEY SS DAZZLE, BIORACER SPITFIRE JERSEY SS NEON of BIORACER SPITFIRE JERSEY SS POLKA DOT.

BIORACER SPITFIRE BODY
De Spitfire bodywarmer is een lichtgewicht en allround kledingstuk, ontwikkeld om een extra warmtelaag te bieden. De voorzijde is met Windblock 100 flylight materiaal uitgevoerd en de achterzijde is van airmesh vervaardigd dat de body nog lichter maakt en de pasvorm ten goede komt. De BIORACER SPITFIRE BODY FLUO en de BIORACER SPITFIRE BODY hebben een aerodynamische pasvorm en een hoog boord zorgt voor windprotectie in de nek. Op de achterkant zijn 2 zakken aangebracht, een standaard zak en een ritszak die gebruikt kan worden om kleding of accessoires in op te bergen.

bioracer-spitfire-bibshort---fietsbroek

BIORACER SPITFIRE BIBTIGHT TEMPEST
De Spitfire Tempest lange wielerbroek met bretels en zeem is ontwikkeld om gewoon te kunnen blijven rijden als het buiten echt kouder wordt. Deze bretelbroek beschermt je met de speciale Tempest stof niet alleen tegen lage temperaturen maar hij heeft tevens een enorm ademend vermogen. De nieuw ontwikkelde bretels bieden in de rijhouding extra steun terwijl dit de bewegingsvrijheid niet beïnvloed. De winterbroek heeft voorgevormde pijpen en op de knieën is een elastische stof aangebracht. De Bioracer Vapor zeem hoort bij de nieuwste generatie zemen en dit houdt in dat het ademend vermogen en de demping sterk verbeterd zijn. De Vapor zeem bevat een ademende toplaag die de wrijving vermindert en de twee tussenlagen zorgen voor demping, ademend vermogen en vochttransport. Voor de demping wordt gebruik gemaakt van Evapore, een 3D webbing met een groter verend vermogen. Onder druk verandert Evapore in een soort rubber, waardoor het zelfs in maximaal samengeperste toestand nog steeds demping geeft. Bovendien is dit materiaal waterafstotend, waardoor het transpiratievocht afvoert en de zeem droog blijft. Voor de mensen die een 3/4 wielerbroek waarderen is er de BIORACER SPITFIRE 3/4 BIBTIGHT TEMPEST.

BIORACER SPITFIRE TEMPEST PROTECT WINTER JACKET SUBLI
Het Spitfire Tempest Protect winterjack is een isolerend wielerjack dat perfect is voor de winter en op diverse delen is Pixel stof aangebracht voor een verbeterde zichtbaarheid. Het Spitfire jack is gemaakt van Tempest Protect stof, deze biedt daardoor bescherming tegen wind en regen. De inzetstukken op de schouders zijn gemaakt van het bekende Black Pixel, een sterk reflecterende stof die net als Tempest Protect zowel winddicht als waterafstotend is en ook uitstekende zichtbaarheid biedt. De 3 achterzakken zijn gemaakt van een waterdichte stof met een PU-coating, een extra voering is toegevoegd voor een verbeterde kwaliteit. De mouwen hebben een smallere pasvorm dat het comfort ten goed komt. Naast het winterjack is tevens het BIORACER SPITFIRE TEMPEST SPRING JACKET een mooie optie en als het weer echt extreem is dan adviseren wij het BIORACER KAAIMAN JACKET.

BESTEL AL JE FAVORIETE COLLECTIE ARTIKELEN IN DE BIORACER WEBSHOP!
Bij Maxipromo sportswear in Nunspeet vind je dé Bioracer store van Nederland, wil je online bestellen dan kan dat snel en eenvoudig in de Bioracer webshop.


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257