Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Bioracer ook voor mountainbiken en veldrijden!

Geplaatst: 17 oktober 2018

Bioracer fietskleding voor op de mountainbike
Ons merk Bioracer is bekend in de wielrensport maar we zijn ook in de mountainbike wereld de onbetwiste nummer 1 leverancier van custom made teamkleding. Bioracer is namelijk al jarenlang partner van de KNWU en dus rijden onze nationale toppers tijdens alle grote kampioenschappen in de wielerkleding van het bekende Belgische merk. De kennis die in de vele jaren is opgedaan wordt direct vertaald naar de MTB sport op het hoogste niveau; ademend vermogen, pasvorm en functionaliteit zijn de "keywords" bij het ontwikkelen van de beste wielerkleding. Wereldtoppers als Mathieu van der Poel, Anne Tauber en Anne Terpstra profiteren dus van de beste mountainbike kleding en dit komt uiteraard ook in hun prestaties duidelijk tot uiting.

MTB kleding van Bioracer ook voor teams en verenigingen
De mountainbike kleding van Bioracer is niet alleen voor onze selectie renners beschikbaar maar elke vereniging, team en vriendengroep kan gebruik maken van dezelfde MTB kleding als waar onze toppers mee rijden. Dezelfde shirts, bibshorts en speedpakken kunnen wij geheel custom made leveren, dit betekent in jouw eigen kleuren en design. Maxipromo sportswear mag zich rekenen tot een van de grootste leveranciers van bedrukte mountainbike kleding in Nederland, wij zijn dé specialist met passie voor kleding!

Bioracer fietskleding voor op cyclocross fiets
Net als voor het mountainbiken is Bioracer partner van de KNWU en dus dragen de renners tijdens alle internationale wedstrijden de hoogste kwaliteit van de marktleider in custom made wielerkleding. Door de ervaring die Bioracer heeft opgedaan in de wielersport profiteren ook de veldrijders van de laatste ontwikkelingen, vooral de snelpakken ofwel speedpakken worden tegenwoordig door alle cyclocrossers gedragen. Het top item is onbetwist het Aerosuit raceproven long sleeves 2.0 cross, een pak dat speciaal voor het veldrijden is ontwikkeld. Nederlandse wereldtoppers als Lars van der Haar, Marianne Vos en Annemarie Worst leveren keer op keer hun beste prestaties in de oranje teamwear van Bioracer.

Cyclocross kleding van Bioracer ook voor teams en verenigingen
Alle basis items maar ook alle professionele kleding is beschikbaar voor elk team, vereniging maar ook voor elk vriendengroepje. Je kunt dus over dezelfde cross pakken beschikken als waar de beste renners in de cyclocross sport mee rijden, we kunnen deze bovendien in jouw eigen specifieke kleuren en ontwerp maken. Bij Maxipromo sportswear kun je zeker terecht als je snel en betrouwbaar geholpen wilt worden, wij zijn een volwaardige partner van de marktleider in custom made teamkleding!

Kies voor Maxipromo sportswear!
Wij maken bij Maxipromo sportswear alle designs speciaal voor jou en in eigen huis, dit betekent geen standaard ontwerpen en bovendien kunnen we binnen een dag een offerte en een uniek ontwerp aanbieden. Je bent van harte welkom in onze Bioracer winkel om alle items te zien en uiteraard hebben we paskleding beschikbaar om de juiste maten te kunnen bepalen. De levertijden van Bioracer zijn zeer betrouwbaar en in overleg kunnen we snel leveren, bestellingen zijn al vanaf 5 sets mogelijk. Met Maxipromo sportswear en Bioracer rij je altijd op kop!


257