Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

Bioracer maattabel om je kledingmaat te bepalen

Geplaatst: 06 december 2019

Bioracer Maattabel
Zeer belangrijk bij de aanschaf van wielerkleding is het kiezen van de juiste maten, voor zowel de bovenkleding als de onderkleding. Waarom zou je in een wielertenue gaan rijden als deze te groot is en om je lichaam wappert, het staat niet mooi en de kleding is dan ook niet effectief. Wielerkleding hoort strak aan te sluiten, je moet nergens stof overhouden en je bibshort moet niet te ruim om je benen zitten.

Bioracer kleding bestellen via een maattabel
Bioracer wielerkleding, hardloopkleding en triatlonkleding kun je bestellen aan de hand van een Bioracer maattabel, maar dit raden wij liever af. Omdat de verschillen in de maten enorm klein zijn komt het bepalen van de juiste maat nog exacter. Bij een verkeerde maatkeuze zal het wielershirt of de wielerbroek nooit zo lekker zitten als bij de juiste maatkeuze, daarom adviseren wij iedereen altijd om de Bioracer kleding te passen en niet uit te gaan van een Bioracer maattabel. Bent u niet in staat om de kleding te passen dan kunt u uiteraard de maattabellen gebruiken om een zo goed mogelijke inschatting van uw maat te maken.

Bioracer pasmaten
Wij hebben vele Bioracer pasmaten in huis zodat we snel kunnen schakelen en er geen tijd verloren gaat met het aanvragen van paskleding. Je kunt Bioracer wielerkleding, hardloopkleding en triatlonkleding passen in onze Bioracer store maar het is voor grotere groepen en verenigingen ook mogelijk om het te passen op locatie, hiervoor dient een aanvraag tijdig te worden gedaan.

Bioracer Alpe d`HuZes kleding passen
Bij Maxipromo sportswear kun je Bioracer wielerkleding en hardloopkleding passen voor de Alpe d`HuZes editie 2020, we zullen hierin adviseren over welke maat je het beste kunt nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om de kleding te bestellen zonder te passen, dit kan aan de hand van de Bioracer maattabellen.

Bioracer speedwear passen
Het is mogelijk om bij ons Bioracer kleding te passen, we beschikken over voldoende kleding sets om snel te kunnen schakelen. Wil je weten hoe de Bioracer kleding valt, kom dan passen bij de specialist in custom made Bioracer kleding! Voor alle maattabellen van Bioracer ga je naar onze pagina!


257