Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer fietsbroeken voor heren en dames!

Geplaatst: 01 juni 2020

De beste wielerbroeken van Bioracer
De Bioracer wielerbroeken staan bekend om de perfecte pasvorm en materialen, in combinatie met de allerbeste zemen. Alle artikelen, dus ook de wielerbroeken, worden uitvoerig en in samenwerking met professionals ontwikkeld. We kunnen er vanuit gaan dat de professionele kwaliteit van Bioracer zeker ook goed genoeg is voor alle amateur- en hobby rijders. De reviews en ervaringen die wij van onze klanten krijgen zijn dan ook zeer positief, zowel de heren als dames zijn zeer tevreden over de Bioracer fietsbroeken!

De Bioracer Vapor zemen zijn uniek
Waar vaak veel aandacht naar uitgaat is de zeem. Veel mensen hangen de kwaliteit van de wielerbroek aan de ervaring die men heeft met de zeem, vindt men deze goed dan vindt men over het algemeen ook de broek goed. Uniek is dat Bioracer als enige producent zelf zijn zemen ontwikkeld en de Vapor zeem is het nieuwste artikel binnen dit segment. De Vapor men zeem is zeer geschikt voor de wielrenner, de Vapor uni zeem is ontwikkeld voor de allround renner die ook offroad rijd en de Vapor dames zeem is geschikt voor dames met een kleine maat.

Lange Bioracer wielerbroeken voor in de winter
Met de winterbroeken van Bioracer kun je werkelijk onder alle omstandigheden blijven fietsen, ze zitten zeer comfortabel en houden je lekker warm. De meeste lange wielerbroeken worden uitgevoerd met een Smooth zeem of een Vapor zeem maar er is ook een exemplaar zonder zeem, deze zou je uiteraard ook voor het hardlopen of schaatsen kunnen gebruiken. De verschillende types zijn uitgevoerd met 2 soorten Tempest thermo stof maar beide exemplaren zijn ideaal voor in de winter of regenachtige omstandigheden. Voor degene die het wat sneller warm hebben is er ook de ¾ wielerbroek, perfect voor gemiddelde temperaturen.

Bioracer Spitfire en Vesper wielerbroeken kopen?
Spitfire staat voor de herenlijn en Vesper staat voor de dameslijn van Bioracer, al deze artikelen kunnen wij volledig uit voorraad leveren. De Vesper bibshorts zijn met bretels te koop maar tevens bestaat er een heupbroek, ideaal voor dames die vaak naar het toilet moeten. U bent uiteraard van harte welkom in onze Bioracer winkel waar u de artikelen kunt passen en waar wij u gedegen advies kunnen geven. Ook voor alle andere Bioracer artikelen kunt u bij ons terecht, we bieden een breed assortiment.

Bioracer fietsbroeken online kopen?
Bent u niet in de gelegenheid of vindt u het net zo makkelijk om online te kopen dan kunt u alle Bioracer kleding en accessoires in onze Bioracer webshop bestellen. Wij bieden een zeer groot assortiment met interessante korting, bestel dus snel en goedkoop in de webshop van Maxipromo sportswear. Als u vragen heeft en u wenst advies van een specialist, mail ons of bel met 0341-258410.


257