Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Annemarie Worst gebruikt Reskin pleisters

Geplaatst: 07 maart 2018

Annemarie Worst, voormalig wereldkampioen veldrijden U23, kwam vervelend ten val tijdens het Nederlands kampioenschap veldrijden. Annemarie heeft uiteraard altijd een vel Reskin in haar tas zodat ze na een val een pleister kan aanbrengen op de wond. Na de wond goed schoongemaakt te hebben heeft Annemarie de Reskin aangebracht volgens de volgende procedure; de huid rondom de wond droog maken, de hoekjes van de pleister rond knippen en deze ruim over de wond plakken. Omdat de wond op haar been zat heeft ze een gaasje gebruikt om de Reskin extra te beschermen. Vervolgens heeft ze de Reskin pleisters geruime tijd laten zitten zodat de wond onder de pleister helemaal kon genezen.

    

Het grote voordeel van de pleisters is dat ze het herstel proces versnellen en pijn verzachtend werken, bovendien werd Annemarie  niet gestoord in haar nachtrust omdat de deken niet aan haar wond kon blijven plakken. Tijdens het fietsen gaf het ook meer comfort want de fietskleding kon niet over de wond schuren. Tijdens het douchen was de pleister makkelijk schoon te maken terwijl deze gewoon op de wond bleef zitten. De pleister plakte na het douchen nog net zo goed als toen deze de eerste keer werd aangebracht! Uiteindelijk is de wond snel genezen en heeft Annemarie weinig hinder ondervonden tijdens het genezingsproces.

Reskin hoort bij elke uitrusting van een wielrenner of mountainbiker, dus kom langs in onze store want wij hebben voldoende Reskin pleisters op voorraad. Uiteraard staat de koffie altijd klaar!


257