Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Alles wat je moet weten over Bioracer wielerkleding!

Geplaatst: 11 juli 2019

Custom made Bioracer wielertenues
Wij zijn de grootste specialist in custom made teamkleding van het merk Bioracer. Je ontvangt van ons binnen 1 dag een offerte, alle ontwerpen worden in eigen huis gemaakt en we beschikken tevens over een grote hoeveelheid paskleding. We leveren al vanaf kleine aantallen (5 stuks) aan vriendengroepen, teams en verenigingen.

Bioracer wielerkleding en accessoires online kopen
Voor de mensen die graag online shoppen hebben wij speciaal een Bioracershop ingericht met een zeer ruime keuze kleding en accessoires. Nergens anders vind je zo’n compleet aanbod, het bestellen gaat eenvoudig en je koopt zonder enig risico. Wij zijn tenslotte een officiële partner van Bioracer!

Zelf Bioracer fietskleding ontwerpen
Je wilt graag een design voor je Bioracer wielerkleding maken? Standaard online ontwerpprogramma’s zijn leuk om zelf mee te “stoeien” maar wij gaan graag creatief aan de slag voor je. Geen standaard patronen en lijnen dus, je wilt toch ook het liefst een compleet uniek wielertenue?

Goedkope Bioracer kleding kopen
Bioracer wielerkleding staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tenslotte levert dit topmerk al tientallen jaren professionele artikelen tegen zeer redelijke prijzen. De kleding en accessoires worden voortdurend getest door profrenners, voor hun is uiteraard alleen het beste goed genoeg!

Bioracer bibshorts kopen
De bibshorts van Bioracer zijn alom bekend en de zemen zijn werkelijk van topkwaliteit. Er zijn verschillende type shorts leverbaar zoals; de “Spitfire bibshort”, de “Vesper Epic short”, de “Spitfire Epic short”, de “Vesper short”, de “Vesper Epic short”, de “Sprinter bibshort one” en de “Speedwear concept tempest bibshort”.

Bioracer mountainbike kleding
Speciaal voor de mountainbikers heeft Bioracer een aantal specifieke artikelen ontwikkeld. Uiteraard zijn alle bibshorts geschikt voor deze doelgroep maar speciaal zijn de “enduro tech short” en de “Lobby short” die lekker los om je benen zitten. Ook heeft Bioracer het “Enduro tech jersey 3/4” speciaal ontwikkeld als enduro shirt of mtb shirt.

De snelste Bioracer speedwear
De “snelste wielerkleding op aarde” wordt geproduceerd door Bioracer. Dagelijks is men bezig met het testen en ontwikkelen van kleding en ook wordt deze onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Omdat Bioracer over een eigen ontwikkelingsafdeling en fabrieken beschikt is het mogelijk om koploper te zijn en te blijven!

Bioracer dameskleding kopen
Speciaal voor de dames biedt ons merk Bioracer de mooiste wielerkleding met een zeer comfortabele pasvorm. Vrouwen kunnen kiezen uit de meest uiteenlopende artikelen. Er zijn alleen al meer dan 30 verschillende wielershirts met korte mouw, bv het “Raceproven bodyfit shirt”, het “Epic jersey SS” en het “prof bodyfit women shirt”.

Bioracer kinderkleding kopen
Ook aan de kinderen wordt gedacht bij Bioracer, bijna alle volwassen kleding kunnen we ook in een kindervariant leveren. Zo zijn er kinderwielershirts, kinder wielerjasjes, kinder bibshorts, kinder bodywarmers etc. Uiteraard is de kinderlijn leverbaar in verschillende maten en in de bekende kwaliteit van Bioracer.

Bioracer Prof kleding kopen
De “proflijn” van Bioracer is van een zeer hoog kwaliteitsniveau. De materialen die in deze kleding wordt verwerkt alsmede de pasvorm zijn van een dusdanig level dat zeer fanatieke (wedstrijd) renners hier zeker tevreden over zullen zijn. Vele teams en verenigingen maken gebruik van de bodyfitshirts en bibshorts uit deze proflijn!

Bioracer Raceproven kleding kopen
De iets lichtere kledinglijn met een meer aerodynamische pasvorm is de “Raceproven lijn” van ons merk Bioracer. Het uitgebreide assortiment biedt voor elke fanatieke liefhebber en wedstrijd renner het perfecte wielershirt, bibshort, wielerjack of snelpak. Uiteraard voor zowel zomerse als winterse omstandigheden.

Bioracer Epic kleding kopen
De allernieuwste ontwikkelingen zijn verwerkt in een zeer selectief aantal items die zijn ontworpen om te kunnen presteren onder de meest extreme omstandigheden. De zeer geavanceerde stoffen en specifieke pasvorm bieden je de best passende wielerkleding, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met plaatsing van logo’s en designs.

Bioracer wielerkleding maattabel
Heb je geen tijd of mogelijkheid om de wielerkleding te passen dan bieden de Bioracer maattabellen wellicht voor u de uitkomst. Deze tabellen zijn een goede indicatie voor het bepalen van de juiste maat, uiteraard blijft het fysiek passen van kleding altijd nog het beste. Wij hebben paskleding in huis en deze kan op afspraak gepast worden.

Bioracer pasvorm
Als je wilt weten of de diverse items van Bioracer lekker zitten dan ben je van harte welkom om eens samen te kijken naar de diverse kleding items en accessoires. We bieden je tevens de mogelijkheid om een en ander te passen zodat je een goed oordeel kunt geven, we adviseren je hierbij graag uiteraard!

Waar kun je Bioracer kopen?
Je koopt toch ook het liefst je wielerkleding in een Bioracer winkel? Maxipromo sportswear in Nunspeet biedt het grootste assortiment en heeft alle kennis in huis. We verwelkomen je graag en de koffie staat altijd klaar! Alle collectie kleding koop je in de enige echte Bioracer webshop!


257