Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

8 medailles voor Bioracer wielerkleding in Tabor!

Geplaatst: 07 november 2017

Tabor was afgelopen weekend het strijdtoneel voor het EK veldrijden waar de nationale ploegen van Nederland, België en Duitsland uiteraard in ons kledingmerk Bioracer reden. Deze nationale wielerploegen gingen naar huis met maar liefst 8 medailles uit 5 wedstrijden!

In de Heren elite wedstrijd was Mathieu van der Poel (NED) wederom erg sterk en ging na een lange ontsnapping solo naar de finish. Mathieu versloeg zijn landgenoot Lars van der Haar en de Belgische Toon Aerts werd knap 3e. Toon Aerts won de sprint van voormalig U23-kampioen Michael Vanthourenhout (BEL). David van der Poel (NED) werd 5e, Jens Adams (BEL) 6e, Laurens Sweeck (BEL) 8e, Corné van Kessel (NED) 9e en Kevin Pauwels (BEL) 10e.

In de Dames Elite wedstrijd werd Sanne Cant (BEL) Europees kampioen. De Belgische topper versloeg de Nederlandse wegrenster Lucinda Brand in een spannende eindsprint, haar landgenoten Annemarie Worst en Maud Kaptheijns eindigden knap als 4e en 5e. Ellen Van Loy (BEL) eindigde als 7e en Denise Betsema (NED) kwam als 9e over de finish.

In de mannen U23 categorie is Eli Iserbyt de nieuwe Europese kampioen, hij sprintte sneller dan Tom Pidcock. Sieben Wouters (NED) werd 3e, Jens Dekker (NED) werd 5e, Yannick Peeters (BEL) werd 7e, Thijs Aerts (BEL) werd 9e en Jelle Schuermans  (BEL) 10e.

In de dames U23 categorie pakte Laura Verdonschot (BEL) een zilveren medaille. De Nederlandse Ceylin Alvarado en Yara Kasteleijn eindigden op de 4e en 5e plaats, landgenote Inge van der Heijden werd 9e.

 In de Junior categorie misten de Nederlanders Ryan Kamp en Pim Ronhaar het podium en eindigden als vierde en vijfde. Het Belgische trio Jarno Bellens, Vince Van Den Eynde en Arno Van Den Broeck werden 7e, 8e en 9e.

Een groot succes dus voor de marktleider in custom made bedrukte wielerkleding. Kom naar Maxipromo sportswear in Nunspeet voor de snelste wielerkleding ter wereld;  “Bioracer makes you faster!


257