Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

13 Bioracer medailles op het WK wielrennen!

Geplaatst: 30 september 2019

De nationale wielerploegen van Nederland, Belgiƫ, Rusland en Duitsland hebben maar liefst 13 medailles behaald tijdens het kletsnatte Wereldkampioenschap wielrennen in Yorkshire. Zowel op de individuele tijdrit, mixed relay als in de wegwedstrijd werden er medailles behaald door Bioracer renners.

Bioracer medailles op de mixed relay
Tijdens het nieuwe WK onderdeel, de mixed relay, werden er maar liefst 2 van de 3 medailles gepakt door Bioracer teams. Het Nederlandse team won dit onderdeel en het Duitse team werd knap 2e, zo werd het WK geopend met 2 mooie medailles.

Bioracer medailles op de individuele tijdrit
7 Bioracer medailles werden er behaald op de individuele tijdritten, dit bevestigt maar weer dat Bioracer speedwear de snelste tijdritpakken van de wereld heeft! Tijdens de individuele tijdrit werd er, net zoals bij de mixed relay, met Bioracer aero sokken gereden. Deze sokken zorgen voor nog minder weerstand tijdens het fietsen, wat uiteindelijk resulteert in een snellere tijd.

Bioracer medailles op de wegwedstrijd
Er werden 4 medailles behaald tijdens de wegwedstrijden, in eerste instantie waren dit er 5 maar door de diskwalificatie van Nils Eekhoff, terecht of onterecht, kwam er geen 5e medaille voor Bioracer bij. Mathieu van der Poel leek lange tijd op weg naar een Bioracer medaille tijdens de wegwedstrijd van de elite mannen maar de renner van Corendon-circus stortte volledig in en werd uiteindelijk teleurstellend 43e.

Bioracer wielerkleding met bedrukking koop je bij Maxipromo sportswear
De wielerkleding van Bioracer heeft zich in de afgelopen week zeker bewezen tijdens het WK wielrennen. Deze kwaliteit kleding is geheel custom made te ontwerpen en dus perfect voor jouw bedrijf, vriendengroep, team of vereniging. Dit kan al vanaf 5 setjes en tevens leveren wij de hardloop-, schaats- en triatlonkleding van Bioracer. Bel of mail ons voor een afspraak in onze Bioracer store, hier kunnen we je de artikelen laten zien en informatie geven over de teamwear van Bioracer.


257