Advies nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 8:00-17:00 uur

Teamkleding

Maxipromo sportswear heeft een officiële "Bioracer store" met een uitgebreide showroom in Nunspeet. Dit betekent concreet dat wij alle productkennis in huis hebben en professioneel advies kunnen geven over het merk Bioracer. Wij zijn dan ook met 20 jaar ervaring dé specialist in custom made teamkleding en we leveren onder andere aan verenigingen, teams en vriendengroepen. Wij kunnen al vanaf 5 sets leveren tegen zeer interessante condities, wij garanderen een betaalbaar topproduct!

Heeft u snel teamkleding met een eigen ontwerp of logo nodig dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen, het is zelfs mogelijk om binnen een dag het gehele orderproces te doorlopen. We maken binnen 24 uur een uniek design voor u en we hebben de pasmaten in huis, sneller bestellen kan dus niet. Of het nu gaat om custom made wielerkleding, schaatskleding, triathlonkleding of hardloopkleding, wij leveren snel met een gegarandeerde levertijd!

Uiteraard kunnen wij ook alle custom made accessoires van Bioracer leveren; o.a. armstukken, beenstukken, sokken, handschoenen, overschoenen, mutsen en caps  kunnen wij geheel in uw eigen kleurstelling en design leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan, we staan graag voor u klaar!

Geen resultaten

Er zijn geen fietsen gevonden.

246