Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Onze merken

Vele merken in onze showroom
Naast ons specialisme in custom made Bioracer teamkleding leveren wij ook standaard collectiekleding en artikelen van de merken Bioracer, Craft, Spiuk, Rogelli, Northwave, RH+, Giro, Lake, 100%, Sealskinz, Compressport, Camelbak en Reskin. Hiermee hebben we voor elk type sporter een merk dat bij hem of haar past, op elk gewenst prijsniveau. In onze showroom bieden wij een zeer brede keuze en ruime voorraad.

Bioracer speedwear
Wij leveren naast Bioracer fietskleding, triathlonkleding en hardloopkleding ook de schaatskleding en skeelerkleding van het merk Bioracer. Deze kleding is functioneel en stijlvol ontworpen en bezit daarnaast de juiste kwaliteiten voor het leveren van optimale schaatsprestaties onder alle weersomstandigheden. Naast de uitgebreide schaats- en skeeler collectie, is er ook een heel assortiment Bioracer accessoires leverbaar.

Compressport en Reskin artikelen in onze winkel
We hebben ook speciale artikelen in ons assortiment. Voor onder andere blessure preventie en herstelbevorderende artikelen hebben wij het merk Compressport. Heeft u schuurplekken, irritatieplekken of zelfs schaafwonden dan bieden de pleisters van Reskin de perfecte oplossing.
 

277