Advies nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 8:00-17:00 uur

Onze merken

Naast ons specialisme in custom made teamkleding leveren wij ook standaard collectiekleding en artikelen van de merken Bioracer, Hunter, Craft, Sidi, Spiuk, Rogelli, Suomy, Northwave, RH+ en 100%. Hiermee hebben we voor elk type sporter een merk dat bij hem of haar past, op elk gewenst prijsniveau. In onze showroom bieden wij een zeer brede keuze en ruime voorraad.

Wij leveren naast fietskleding, triathlonkleding en hardloopkleding ook de schaatskleding en skeelerkleding van het merk Hunter. Deze kleding is functioneel en stijlvol ontworpen en bezit daarnaast de juiste kwaliteiten voor het leveren van optimale schaatsprestaties onder alle weersomstandigheden. Naast de uitgebreide schaats- en skeeler collectie, is er ook een heel assortiment Hunter accessoires leverbaar.

We hebben ook enkele speciale artikelen in ons assortiment. Voor onder andere blessure preventie en herstelbevorderende artikelen hebben wij het merk Compressport. Heeft u schuurplekken, irritatieplekken of zelfs schaafwonden na een val hebben opgelopen dan bieden de pleisters van Reskin de perfecte oplossing.

277