Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer speedwear domineert op het EK veldrijden in Silvelle!

Geplaatst: 11 november 2019

Afgelopen weekend werd het EK cyclocross verreden in het Italiaanse Silvelle en uiteraard stonden de nationale wielerploegen van Belgiƫ, Nederland en Duitsland aan de start met de snelste wielerkleding ter wereld van ons merk Bioracer. Met maar liefst 11 medailles werd dit succesvolle EK veldrijden afgesloten, 5 keer goud, 3 keer zilver en 3 keer brons.

Bioracer goud voor Puck Pieterse bij de junior vrouwen
Het Europees kampioenschap werd geopend met de junior vrouwen, waar de Nederlandse Puck Pieterse aan het langste eind trok en Europees kampioen werd. De Nederlandse Shirin van Anrooij werd knap 3e en behaalde hiermee een mooie bronzen medaille. Het EK werd dus geopend met een gouden- en bronzen medaille voor Nederland, en dus uiteraard ook voor Bioracer speedwear!

Thibau Nys pakt het goud bij de junior mannen
Bij de junior mannen was het op voorhand al duidelijk dat Bioracer een gouden medaille ging behalen, alleen was het nog niet zeker wie deze gouden medaille ging veroveren. Uiteindelijk wist de Belg Thibau Nys het 2e goud voor Bioracer te pakken en landgenoot Jente Michiels werd knap 2e.

Opnieuw Bioracer goud bij de belofte vrouwen
De Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado werd Europees kampioen veldrijden bij de belofte vrouwen, ze prolongeert haar titel en mag nog een jaar in de Europese trui rijden. Helaas kwam de Nederlandse Inge van der Heijden net tekort voor het podium en werd 4e.

Timo Kielich houdt de Bioracer eer hoog bij de belofte mannen
De Belg Timo Kielich hield de Bioracer eer hoog afgelopen weekend bij de belofte mannen, de Belg pakte het zilver in een mooie wedstrijd. De Nederlandse en Belgische renners verzamelen zo al heel wat medailles, en daardoor komt het Bioracer medaille aantal op 6 door de 2e plaats van Timo Kielich.

bioracer-nederlands-team

Yara Kastelijn is Europees kampioen veldrijden bij de elite vrouwen
De Nederlandse Yara Kastelijn is Europees kampioen veldrijden bij de elite vrouwen geworden, Yara reed weg in het begin van de wedstrijd en gaf deze voorsprong niet meer uit handen. De Nunspeetse Annemarie Worst werd na een wat mindere dag knap 3e, en veroverde hiermee een mooie bronzen medaille voor Bioracer speedwear!

Een volledig Bioracer podium bij de elite mannen
Wie anders dan Mathieu van der Poel is Europees kampioen veldrijden geworden bij de elite mannen, Eli Iserbyt maakte het Mathieu nog wel even lastig maar de Belg was niet sterk genoeg om Mathieu te kloppen. Laurens Sweeck maakte het Bioracer podium compleet en werd knap 3e, een volledig Bioracer podium bij de elite mannen dus!