Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Custom made schaatskleding van Bioracer

Geplaatst: 06 oktober 2018

De missie van Bioracer schaatskleding
Details maken vaak het verschil en daarom ontwikkelt Bioracer al bijna 30 jaar schaatskleding in samenwerking met topsporters. Met behulp van de inzichten en de adviezen van professionele sporters is Bioracer in staat teamkleding te maken voor topprestaties. Daarbij zijn pasvorm, kwaliteit en draagbaarheid net zo belangrijk als het gebruik van kwalitatieve materialen, afwerking, als ook het ontwerp. Want ook bij het produceren van schaatskleding komt het aan op de kleinste details. Dit betekent echter niet dat bedrukte Bioracer schaatskleding alleen voor topsporters is, Bioracer streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige teamkleding te maken voor iedere schaatser en op elk niveau.

Kernwaarden en passie van Bioracer
Bioracer heeft passie voor schaatsen, voor ontwikkeling, voor design en gaat voor de volle tevredenheid bij haar klanten. Elke stof wordt keer op keer wetenschappelijk getest op alle biomechanische eigenschappen en met elk nieuw artikel probeert Bioracer het vorige overtreffen. Schaatsers hebben passie voor hun sport en zij willen presteren, grenzen verleggen en niet onderdoen voor anderen. Met Bioracer Sportswear ben je altijd goed voorbereid op jouw beste topprestatie!

Vertrouwen van de schaatsers
Vanaf de start maken veel topschaatsers gebruik van de innovatieve, functionele en stijlvolle schaatskleding van Bioracer. Bioracer heeft kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, maar ook het design is een belangrijk element binnen het concept. Teamkleding is immers het visitekaartje van uw vereniging, team of bedrijf. Voor elke klant maken wij dan ook een uniek ontwerp, onderscheidend en herkenbaar. Wij streven dan ook naar 100% tevreden klanten, dit zijn namelijk de beste ambassadeurs voor ons merk en onze artikelen.

Innovatieve custom made schaatskleding
Bioracer is marktleider op het gebied van custom made schaatskleding in Europa en heeft samenwerkingen met alle grote textiel producenten in het binnenland en buitenland. Met behulp van windtunnels worden de schaatspakken getest, er wordt niets aan het toeval overgelaten! Bioracer wil door middel van diverse samenwerkingen met fabrikanten en universiteiten koploper zijn en blijven!

Wil jij schaatspakken in je eigen ontwerp en met logo's laten bedrukken? Maxipromo sportswear is volwaardig partner van het merk Bioracer!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257