Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Reboots recovery boots

Frissere benen door het gebruik van Reboots recovery boots en pants
Beperken vermoeide of pijnlijke benen je vaak tijdens trainingen of wedstrijden? Door de compressie massage techniek van Reboots kunnen de spieren beter herstellen en worden zowel afvalstoffen als vocht sneller afgevoerd. Door regelmatig gebruik zal je een duidelijk verschil ervaren! Het systeem werkt met luchtkamers die vanaf de voeten naar boven worden opgeblazen zodat er een drukopbouw ontstaat op je spieren en bloedvaten, net zoals een masseur te werk gaat. Bijkomende voordelen van deze toepassing zijn dat zwellingen na een impact voorkomen kunnen worden en opkomende spierblessures preventief behandeld worden.

De Reboots zijn praktisch en eenvoudig in gebruik
Zowel de recovery boots als de recovery pants hebben een perfecte pasvorm en je kunt binnen een minuut al met je herstelprogramma beginnen. Afhankelijk van het type hebben de Reboots 6 of 8 luchtkamers die door middel van verschillende massageprogramma's kunnen worden aangestuurd, de mate van intensiteit kan uiteraard ook eenvoudig worden ingesteld. Je kunt er tevens voor kiezen om bepaalde segmenten uit te schakelen, dit kan in het geval van een pijnlijke plek (b.v. een schuurplek na een val) zeer praktisch werken. Door de eenvoudige werking kun je wanneer en waar je wilt aan je herstel werken, de Reboots doen het werk terwijl je een boek leest, tv kijkt of telefoneert. Met de "go recovery" uitvoeringen heb je zelfs geen stopcontact nodig, de accu heeft een levensduur van maar liefst 3 uur dus ideaal voor onderweg!

Herstel door compressie recovery werkt bewezen effectief
Om te onderzoeken of Recovery Boots een sneller herstel mogelijk maakt, hebben studies de Bloed Lactaatconcentratie (BLA) voor en na een behandeling gemeten. Het melkzuurgehalte werd duidelijk verlaagd en hoe lager deze waarde is hoe sneller je spieren zich kunnen herstellen van de inspanning. Een andere studie toonde aan dat het bewegingsbereik aanzienlijk kan worden vergroot door mechanische beenmassage, je mobiliteit kan hiermee dus worden vergroot. Tenslotte is bewezen dat spieren minder gevoelig worden na veelvuldig gebruik van machinale massage, een positief neveneffect.

Kenmerken Reboots:

  • 16 intensiteitsniveaus
  • 6 tot 8 compressiekamers
  • M (tot 81 cm.) L (82 tot 88 cm.) XL (vanaf 89 cm.)
  • Werkt op netstroom of oplaadbare accu (tot 3 uur)
  • Eenvoudig bedieningspaneel
  • Actief herstel door compressietechniek
  • 2 jaar garantie

Prijzen Reboots:

  • Afhankelijk van de uitvoering € 699,00 tot € 989,00
  • Gratis verzending

Ervaar de werking van Reboots door ze te testen
Door de Reboots zelf uit te proberen kun je de werking pas echt goed beoordelen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om het systeem 14 dagen kosteloos te testen, alleen door het zelf te ervaren kun je bepalen of de effectiviteit aan je verwachtingen voldoet!

De Reboots recovery boots testen? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht>>

 

695