Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Compressport

Compressport is marktleider op het gebied van spier ondersteunende compressie artikelen en is te gebruiken bij vele sporten waaronder; wielrennen, hardlopen, triathlon, trailrunning en atletiek. Vele Wereld- en Olympisch kampioenen maken dagelijks gebruik van Compressport maar ook professionele wielerploegen ondervinden de voordelen van de compressie sokken. O.a. deze teams presteren beter door het gebruik van compressie sokken voor en na de wedstrijden of trainingen; Trek Segafredo, Lotto Soudal, FDJ, Lotto Jumbo, Cannondale Drapac, Dimension Data, Quick Step floors en Orica Scott.

U kunt Compressport drievoudig toepassen:

Gebruik Compressport voor de inspanning
Het dragen van Compressport tijdens het opwarmen van de spieren voor een race of een trainingssessie zal het opwarmingsproces versnellen waardoor het risico op letsel word verminderd. Compressport zorgt voor een verbeterde bloedtoevoer naar het hart met als gevolg dat de totale bloedsomloop word verhoogd, waardoor de zuurstof aanvoer naar de spieren wordt verbeterd, zwelling wordt voorkomen en atleten een gevoel van lichte en frisse benen ervaren.

Maak gebruik van Compressport tijdens de inspanning
Het dragen van Compressport tijdens de inspanning werkt gunstig ten aanzien van spier vibraties, veroorzaakt door de schokken met de grond of door beweging. Door deze vibraties te beperken, vermindert Compressport spierbeschadiging en spiervermoeidheid en helpt het spierpijn voorkomen. Het risico op tendinitis, shin splints en spierbeschadiging wordt tevens verminderd. Compressie zorgt voor een effectieve ondersteuning en zorgt voor minder stress op gewrichten en pezen.

Compressport is effectief na de inspanning
Als u Compressport draagt ​​tijdens het herstel activeert u de bloedstroom. Hierdoor wordt de zuurstoftoevoer verhoogd waardoor toxinen en zwellingen worden voorkomen. De kans op spierbeschadiging, ontsteking en spierpijn wordt tevens verminderd waardoor er de volgende training of wedstrijd beter gepresteerd kan worden.

Bekijk alle artikelen op Compressport.
 

376