Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Daarom Maxipromo

We bieden u alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een enorme passie voor onze artikelen willen wij u graag van goed advies voorzien, zo kunt u de beste keuze maken! Uitgebreid persoonlijk contact zal er tevens toe bijdragen dat uw budget optimaal zal worden besteed en u zeker bent van zowel harde garanties als betrouwbare levertijden. We leveren aan kleinere bedrijven maar ook aan grote instellingen, instanties en fabrieken.

Geen webshop maar persoonlijk advies
Wij bieden u geen standaard webshop, wij geloven namelijk meer in service gerichtheid en advies op maat! We leveren onze artikelen door heel Nederland en vinden het belangrijk om tijd voor onze klant te hebben, we garanderen hierbij uiteraard ook de kwaliteit van al onze artikelen. We leveren standaard collectie artikelen maar we ontwikkelen ook vele nieuwe producten waarmee we uw bedrijf kunnen promoten. We hebben samenwerkingen met fabrieken in het Verre Oosten, Roemeniƫ, Tsjechiƫ en Polen. We zijn flexibel ingesteld zodat we ook aan uw specifieke wensen kunnen voldoen,

Grote showroom met heel veel inspiratie
We denken met u mee en beschikken over een ruime showroom met meer dan 1000 artikelen zodat u een goed idee kunt krijgen van de mogelijkheden die we u kunnen bieden. We maken graag een persoonlijke afspraak met u en laten u met plezier meer zien, uiteraard onder het genot van een lekkere koffie of thee!

"Kom naar onze ruime showroom vol met inspiratie"
 

318