Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

banner.jpg

20 jaar ervaring

ruime showroom

offerte in 1 dag

eigen productie

10.000 artikelen

Kies voor Maxipromo!

Maxipromo al 20 jaar toonaangevend
Met 20 jaar ervaring en een passie voor onze producten zijn wij een betrouwbare partner voor vele bedrijven gebleken. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en wij garanderen de kwaliteit van onze artikelen. We gaan voor een tevreden klant!

Standaard en custom made
Wij leveren collectie artikelen maar wij zijn ook graag uw partner bij de ontwikkeling van nieuwe producten die uw bedrijf kunnen promoten. Door producties in het Verre Oosten kunnen wij zeer creatief en flexibel inspelen op de actualiteiten.

Maatwerk en advies
Door onze kennis en flexibiliteit kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen, of het nu gaat om de scherpste prijs of om de hoogste kwaliteit. Wij denken graag met u mee, vooral maatwerk en gericht advies vinden wij zeer belangrijk.

Ruime showroom in Nunspeet
In onze uitgebreide showroom presenteren wij vele artikelen zodat u een goed idee kunt krijgen van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we laten u graag meer zien!

banner 1-01

"Meer dan 20 jaar dé specialist"
We bieden u alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een enorme passie voor onze artikelen willen wij u graag van goed advies voorzien, zo kunt u de beste keuze maken! Uitgebreid persoonlijk contact zal er tevens toe bijdragen dat uw budget optimaal zal worden besteed en u zeker bent van zowel harde garanties als betrouwbare levertijden. We leveren aan kleinere bedrijven maar ook aan grote instellingen, instanties en fabrieken.

342